Vil du være med å skape hverdagsmagi?

De fantastiske øyeblikkene

Hverdagsmagi, sa du? Hvordan skaper vi det da? Det er selvsagt mange måter å gjøre det på. En av dem er å jobbe som styrer i barnehage og skape fantastiske øyeblikk sammen med barna våre.

Uteområder Åfarnes barnehage

Luft og kjærlighet

Det var da voldsomt til overskrift. Litt klisjè liksom. Men vi mener noe med det. Nå har du muligheten til å få kloa i jobben som styrer i barnehagen på Åfarnes, på nordsida i Rauma kommune. Midt mellom Molde og Raumas kommunesenter Åndalsnes. Her gir omgivelsene oss masse boltreplass og mange muligheter. Frisk sjøluft og masse kjærlighet. 

Uteområde Åfarnes barnehage

En styrer som SER

Så, hvem er vi ute etter? Folk er jo så forskjellige. Men som barnehagestyrer må du være engasjert. Du må kunne faget, selvsagt. Samtidig må du være engasjert i barna og i de voksne. Uten engasjement er det vanskelig å bygge gode relasjoner og inspirere. Vi ser etter en person som er med å skape trygghet, med humør og glede, som SER andre mennesker. Uuups, her har de skrevet ordet "ser" feil, tenker du kanskje. Nei, ikke tilfeldig det heller. SER er nemlig verdiene til kommunen - en forkortelse altså. Samarbeidsvillig, Ekte og Raus. Det oppsummerer mye at det vi er ute etter. En person som SER barna og de voksne i barnehagehverdagen.

Omgivelsene

Hva kan du forvente deg på Åfarnes? Nærområdet gir mange muligheter som både barnehagen og du som privatperson kan dra nytte av i hverdagen. Vi bor i Verdens beste kommune for naturglade mennesker (jepp, det er visjonen vår), og Åfarnes er definitivt med på å understøtte det. Her er et pitte lite innblikk i hva du kan vente deg på Åfarnes. Litt hverdagsmagi - hver dag.

Sjekk ut stillinga!

Om du bare ble litt nysgjerrig, anbefaler vi deg å sjekke ut om stillinga som styrer i Åfarnes barnehage kan passe deg.